Każdego dnia serwujemy inny posiłek

28.11 - 02.12

Food image
Makaron z warzywami, mięsem mielonym i żółtym serem

Lista alergenów

  • Danie główne:
    1. laktoza
    2. gluten

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Wieprzowina a'la gyros z kaszą jęczmienną/kaszą bulgur/ziemniakami i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
    2. Gluten
    3. Laktoza
  • Danie główne:
    1. Gluten (kasza)

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Eskalopki ze schabu z pieczarkami i serem z kaszą bulgur/ziemniakami i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Loktoza
    2. Seler
  • Danie główne:
    1. laktoza
    2. gluten (kasza)

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Kapuśniak z kiszonej kapusty
Food image
Frykadele w sosie pieczarkowym z ziemniakami/kaszą jęczmienną i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
  • Danie główne:
    1. seler
    2. jajka
    3. gluten (kasza)

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Zupa meksykańska z kurczakiem i aromatycznymi przyprawami
Food image
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem/kaszą bulgur i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Gluten
    2. Seler
    3. Laktoza
    4. Mleczko kokosowe
  • Danie główne:
    1. soja
    2. gluten

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy