Każdego dnia serwujemy inny posiłek

20.03 - 24.03

Food image
Zupa z fasolki szparagowej
Food image
Pieczeń rzymska z jajkiem w sosie chrzanowym z ziemniakami/kaszą jęczmienną i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Se;ler
    2. Laktoza
  • Danie główne:
    1. Laktoza
    2. Jaja
    3. Gluten

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Kapuśniak z kiszonej kapusty
Food image
Kurczak w sosie śmietanowo - porowym z kaszą bulgur/ryżem basmati i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
  • Danie główne:
    1. Laktoza
    2. Gluten (kasza)

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Chrzanowa zupa z ziemniakami, białą kiełbasą
Food image
Frykadele w sosie pieczarkowym z ziemniakami/kaszą jęczmienną/ryżem brązowym i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Jajka
    2. Laktoza
    3. Seler
  • Danie główne:
    1. seler
    2. jajka
    3. gluten (kasza)

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Zupa Kalafiorowa z pieczarkami, ziemniakami i marchewką
Food image
Eskalopki ze schabu z pieczarkami i serem z kaszą bulgur/ziemniakami i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
    2. Laktoza
    3. Gluten
  • Danie główne:
    1. laktoza
    2. gluten (kasza)

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Tajska zupa z mięsem i makaronem

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
  • Danie główne:
    1. Gluten
    2. Laktoza

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy