Każdego dnia serwujemy inny posiłek

21.06 - 25.06

Food image
Zupa krem z ciecierzycy i kalafiora
Food image
Vege burgery marchewkowo – jaglane z młodymi ziemniaczkami i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
  • Danie główne:
    1. Nasiona Sezamu
    2. Soja
    3. Gluten z pszenicy

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Zupa Curry z soczewicą i jarmużem
Food image
Makaron świderki z kremowym sosem z bakłażana i migdałów

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
  • Danie główne:
    1. gluten
    2. orzechy - migdały

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Zupa ogórkowa na bulionie jarskim z koperkiem
Food image
Kotlety z kalafiora z ziemniakami i surówką

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
    2. Gluten
  • Danie główne:
    1. Gluten pszenny
    2. Soja

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
  • Danie główne:
    1. Orzechy (ziemne)
    2. Soja
    3. Seler

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy

Food image
Krem z kalafiora z pieczonym czosnkiem posypany płatkami migdałowymi
Food image
Kotlety z fasolki, kukurydzy z kaszą jaglaną + młode ziemniaczki i surówka

Lista alergenów

  • Zupa:
    1. Seler
    2. Orzechy (migdały)
  • Danie główne:
    1. Gluten

Ze względu na prowadzenie produkcji potraw w jednej kuchni, mogą wystąpić zanieczyszczenia alergenami, potrawy mogą zawierać: gorczycę, jaja, mleko, seler, zboża zawierające gluten. soję i orzechy